• Announcements

    • Brentonator

      Forum Rules (Please Read)

      Hello everyone and welcome to the No More Room In Hell Forums! We greatly appreciate your interest and support. Please feel free to begin post and become a part of this community. But please make sure that you read and understand the following rules so things can stay as clean and as orderly as possible around here. These rules are expected to be follow by any and all members at all times. Disobeying these rules will result in disciplinary action by a moderator. #1. Off color remarks are acceptable but can be deemed inappropriate at the discretion of the moderators. #2. Flaming and disrespecting other members of this community or this mod is strictly prohibited. #3. Please do not post links relating to warez or illegal downloading. #4. No offensive content is to be posted (gore, dead babies, porn). #5. Please do not spam topics to increase your post count. #6. No excessively large signatures. Signatures that violate this will be modified. #7. Signatures are not to be used as a spamming tool. If your signature's sole purpose is to annoy or distract other members, it will be removed. #8. Please do your part to be as friendly, respectful, and helpful to anyone and everyone on this forum. #9. Your posts may be removed at any time at our sole discretion. #10. Remember the terms of your registration...a copy is posted below but may not represent the latest version of our terms of use. #11. No advertising other communities or products. Have fun.
Sign in to follow this  
Followers 0
CaseFace5

Attempting to test map, compile seems bugged

4 posts in this topic

Hello, so ive been attempting to test my survival map the past few days. The map looks fine in Hammer and compiles alright but when I go into nmrih and load the map through the console it loads the map but its seems to keep loading an older corrupt version of the map or something where a lot of brushes dissapear and reappear as well as props, and a lot of things Ive added just arent showing up at all lights/brushes/props... its really weird and something ive never seen before as the map ran fine a few days ago and all I have changed since then is added props lighting to more areas and a few more brushes...

I will include my most recent compile log and maybe someone could spot something im not seeing, im no expert when it comes to hammer so I could very well be missing something...

http://pastebin.com/9CFXGHrx

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

ah-ha! thank you very much ive always been terrible at catching things like that in the log. And its weird that overlay was just on a single brush in a hallway. but thank you very much ill keep an eye on that from now on

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0