• Announcements

    • Brentonator

      Forum Rules (Please Read)

      Hello everyone and welcome to the No More Room In Hell Forums! We greatly appreciate your interest and support. Please feel free to begin post and become a part of this community. But please make sure that you read and understand the following rules so things can stay as clean and as orderly as possible around here. These rules are expected to be follow by any and all members at all times. Disobeying these rules will result in disciplinary action by a moderator. #1. Off color remarks are acceptable but can be deemed inappropriate at the discretion of the moderators. #2. Flaming and disrespecting other members of this community or this mod is strictly prohibited. #3. Please do not post links relating to warez or illegal downloading. #4. No offensive content is to be posted (gore, dead babies, porn). #5. Please do not spam topics to increase your post count. #6. No excessively large signatures. Signatures that violate this will be modified. #7. Signatures are not to be used as a spamming tool. If your signature's sole purpose is to annoy or distract other members, it will be removed. #8. Please do your part to be as friendly, respectful, and helpful to anyone and everyone on this forum. #9. Your posts may be removed at any time at our sole discretion. #10. Remember the terms of your registration...a copy is posted below but may not represent the latest version of our terms of use. #11. No advertising other communities or products. Have fun.
Sign in to follow this  
Followers 0
iSaiyajin

SetupArrayProps_R: array prop '(null)' is at index zero.

14 posts in this topic

I've been playing NMRIH for about 3 weeks now and haven't had a single problem since today's steam update. Everytime I try to play it, it goes to the game's loading interface and exits. It displays the Engine error - SetupArrayProps_R: array prop '(null)' is at index zero. I uninstalled and reinstalled steam, source 2007 sdk and the full NMRIH 1.06v full client from the installation guide and still have the same error.

Please help me resolve this error.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Apparently it's a bug with the latest update that can be fixed by opting into the steampipe beta (I'm guessing of SDK2007).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Apparently it's a bug with the latest update that can be fixed by opting into the steampipe beta (I'm guessing of SDK2007).

I can't seem to find this steampipe beta. Can you send me a link of a guide? Will we be able to play NMRIH using steampipe beta after opting?

Share this post


Link to post
Share on other sites

on your tools tab right click on Source SDK Base 2007 -> Properties -> Betas tab -- is there a steampipe beta or something available in the dropdown?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't seem to find this steampipe beta. Can you send me a link of a guide? Will we be able to play NMRIH using steampipe beta after opting?

Hover over "LIBRARY" in the top left on Steam and select "TOOLS", Right click Source SDK Base 2007 & select Properties, Click on the "BETAS" tab, Change "None - Opt out of all beta programs" to "steampipe -", Click on the "LOCAL FILES" tab, then click "VERIFY INTEGRITY OF TOOL CACHE" so it updates to the latest steampipe beta.

If it doesn't work after that then you're just going to have to wait until Valve puts out an update.

Edit: ssba beat me to it

Double edit: Appears to be working for me

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm doing it now guys. I seem to have all the options and steampipe is an option.

Converting game content now.

Edited by iSaiyajin

Share this post


Link to post
Share on other sites

had the same problem.

got it fixed but now mapping on source engine 2007 stutters like hell and there is neither a grid (in 2d view), nor brushes (in 2d view)

and also selected brushes (in 3d) are no longer red but have a black outline! WTF!? Oo

Edited by Beelzedude

Share this post


Link to post
Share on other sites

had the same problem.

got it fixed but mapping on source engine 2007 stutters like hell and there is neither a grid (in 2d view), nor brushes (in 2d view)

and also selected brushes (in 3d) are no longer red but have a black outline! WTF!? Oo

That must be awful for you. I just hope to fix this so I can kill some zombies.

Share this post


Link to post
Share on other sites

had the same problem.

got it fixed but now mapping on source engine 2007 stutters like hell and there is neither a grid (in 2d view), nor brushes (in 2d view)

and also selected brushes (in 3d) are no longer red but have a black outline! WTF!? Oo

push: have the same problem :( and google isnĀ“t helpfull,too

Share this post


Link to post
Share on other sites

framerate drops are gone (for whatever reason) but the grid and brushes still do not show up in 2D view.

also 3D wireframe gives me a black window the same with 3D flat...

cant find any option or any solution for that problem -___-

(shift+r or changing appid to 218 changes nothing, too)

Edited by Beelzedude

Share this post


Link to post
Share on other sites

does this mean we will have another setback? :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

No. 1.07 is completely unaffected by this -- it isn't even running on SDK2007 anymore.

Share this post


Link to post
Share on other sites

but 1.07 is not the current public version....

i just started to map not even two weeks ago (for nmrih 1.06).

and now it comes to a sudden end -.-

no more room in my life for no more room in hell...

Edited by Beelzedude

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0