• Announcements

  • Brentonator

   Forum Rules (Please Read)

   Hello everyone and welcome to the No More Room In Hell Forums! We greatly appreciate your interest and support. Please feel free to begin post and become a part of this community. But please make sure that you read and understand the following rules so things can stay as clean and as orderly as possible around here. These rules are expected to be follow by any and all members at all times. Disobeying these rules will result in disciplinary action by a moderator. #1. Off color remarks are acceptable but can be deemed inappropriate at the discretion of the moderators. #2. Flaming and disrespecting other members of this community or this mod is strictly prohibited. #3. Please do not post links relating to warez or illegal downloading. #4. No offensive content is to be posted (gore, dead babies, porn). #5. Please do not spam topics to increase your post count. #6. No excessively large signatures. Signatures that violate this will be modified. #7. Signatures are not to be used as a spamming tool. If your signature's sole purpose is to annoy or distract other members, it will be removed. #8. Please do your part to be as friendly, respectful, and helpful to anyone and everyone on this forum. #9. Your posts may be removed at any time at our sole discretion. #10. Remember the terms of your registration...a copy is posted below but may not represent the latest version of our terms of use. #11. No advertising other communities or products. Have fun.

MichaelOwen

Members
 • Content count

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MichaelOwen

 • Rank
  Fresh Meat
 • Birthday 01/03/89

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Vietnam

About Me

Thú thực ở Việt Nam để tìm và chọn một website bóng đá chất lượng uy tín thì thật khó. Nhiều lúc muốn tìm hiểu thông tin về một đội bóng hay một giải đấu, một cầu thủ khiến tôi mất rất nhiều thời gian để kiểm chứng. Hơn thế nữa, mỗi ngày có hàng trăm giải đấu lớn hấp dẫn đỉnh cao và hàng loạt những tin tức nóng hổi của nền thể thao trong nước và quốc tế. Để theo dõi bóng đá được đầy đủ nhất thì một website bóng đá uy tín chất lượng là điều không thể thiếu cho độc giả.
Là một fan hâm mộ trái bóng tròn, đối với tôi bóng đá không chỉ là để giải trí, nó còn có ý nghĩa như một phần cuộc sống của tôi. Vì vậy nhu cầu cập nhật thông tin những giải đấu lớn nhỏ trong ngoài nước với tôi mà nói là rất cần thiết, nhất là về bảng xếp hạng các đội bóng. Tôi hay xem trên các trang web khác nhau, cũng có những trang web đưa tin đúng, đủ, chuẩn xác hữu ích. Nhưng cũng có nhiều web không đáp ứng được yêu cầu đó của tôi.
Từ khi biết đến tructiep .vip, những tin tức về Bảng xếp hạng các đội bóng trong và ngoài nước, những dự đoán và thông tin về diễn biến các trận đấu, về đội hình ra sân, lịch sử đối đầu, phong độ cầu thủ và đưa ra nhận định về tỷ số một cách khách quan. Bạn cũng có thể theo dõi nhiều giải đấu trong khu vực hay những giải quốc tế như World Cup, Champions League, Europa League, Bundesliga, Asian Cup, AFF Cup, Ngoại Hạng Anh… Có lẽ tructiep .vip chính là website mà tôi tìm kiếm từ lâu, đặc biệt là về chủ đề Bảng xếp hạng các đội bóng mà tôi yêu thích. Bạn có thể tự mình trải nghiệm tại http://xembonglive.net/bang-xep-hang

#xembonglive #bangxephang