• Announcements

    • Brentonator

      Forum Rules (Please Read)

      Hello everyone and welcome to the No More Room In Hell Forums! We greatly appreciate your interest and support. Please feel free to begin post and become a part of this community. But please make sure that you read and understand the following rules so things can stay as clean and as orderly as possible around here. These rules are expected to be follow by any and all members at all times. Disobeying these rules will result in disciplinary action by a moderator. #1. Off color remarks are acceptable but can be deemed inappropriate at the discretion of the moderators. #2. Flaming and disrespecting other members of this community or this mod is strictly prohibited. #3. Please do not post links relating to warez or illegal downloading. #4. No offensive content is to be posted (gore, dead babies, porn). #5. Please do not spam topics to increase your post count. #6. No excessively large signatures. Signatures that violate this will be modified. #7. Signatures are not to be used as a spamming tool. If your signature's sole purpose is to annoy or distract other members, it will be removed. #8. Please do your part to be as friendly, respectful, and helpful to anyone and everyone on this forum. #9. Your posts may be removed at any time at our sole discretion. #10. Remember the terms of your registration...a copy is posted below but may not represent the latest version of our terms of use. #11. No advertising other communities or products. Have fun.

tomamw45

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tomamw45

  • Rank
    Fresh Meat
  1. When i remove the rates it doesn't seem to make any changes, I forced them to see if that fixes it but it doesn't
  2. My download speed is 4.13 mb/s and upload is 0.60 mb/s and i`m running the server on a mac pro through windows 8 boot camp, these are my specs: Processor: Intel® Xeon® CPU W3565 @ 3.20GHz Manufacturer: Intel Speed: 3.3 GHz Number of Cores: 8 CPU ID: BFEBFBFF000106A5 Video Card: AMD Radeon HD 5700 Series Dedicated Memory: 1.0 GB Total Memory: 3.7 GB Pixel Shader Version: 5.0 Vertex Shader Version: 5.0 Driver Version: 13.152.0.0 Memory: 6.2 GB Operating System: Microsoft Windows 8 Professional Edition (build 9200), 64-bit BIOS: Default System BIOS Version: MP51.88Z.007F.B03.1010071432 Manufacturer: Apple Inc. Note: I perfectly run a tf2 server with no problems
  3. i'm having trouble with the latency on my dedicated server, when there is more than 1 or 2 players or alot of zombies spawn the ping gets to +999ms the same happens on my listen server. this is my server.cfg : hostname "The Jillux Gaming Server" rcon_password "51234" sv_cheats 0 sv_contact "jillux58@gmail.com" sv_region 2 sv_lan 0 sv_practice_transtime 45 sv_preround_freezetime 0 sv_spawn_grace 9000 sv_spawn_grace_objectivecount 10 sv_kills_per_token 20 mp_friendlyfire 1 mp_footsteps 1 mp_flashlight 1 mp_forcecamera 0 sv_alltalk 1 sv_pausable 0 sv_idle_autokick_enabled 0 sv_voiceenable 1 mp_allowspectators 1 sv_minrate 0 sv_maxrate 0 decalfrequency 10 sv_maxupdaterate 60 sv_minupdaterate 10 rate 60000 I have port 27015 UDP forwarded and players can join my server, any ideas?